Skip to main content
Novinky

Portál pronajmy.cz spuštěn pro majitele rekreačních objektů!

Přidal/a 26. 9. 202313 října, 2023Žádné komentáře2 min. čtení

Pronajmy.cz: Nový realitní inzertní server

Víte, co se právě stalo? Nová inovace na realitním trhu! Server Pronajmy.cz právě otevřel své brány pro majitele rekreačních objektů a tady jsou tři klíčové výhody, které můžete jako majitel rekreačního objektu využít právě teď:

1. Detailní prezentace v 9 podkategoriích

Jednou z největších výhod, kterou Pronajmy.cz nabízí majitelům rekreačních objektů, je možnost detailní prezentace. Když chcete představit svou nemovitost potenciálním nájemníkům, můžete ji prezentovat v 9 různých podkategoriích. Tímto způsobem můžete poskytnout co nejvíce informací o vaší nemovitosti a přilákat ty správné hosty.

2. Jednoduché přidání objektu na pár kliků

Pronajmy.cz se snaží ušetřit váš čas. S naší platformou můžete snadno přidat své rekreační objekty na pár kliků. Není třeba složitých a zdlouhavých procesů. Stačí vyplnit potřebné informace, nahrát obrázky a váš inzerát je připraven ke zveřejnění. Jednodušší to být nemůže.

3. Výhodná cena 990 Kč za přidání objektu na rok jen do 9. října 2023!

Rozumíme, že každý majitel rekreačního objektu může mít různé potřeby. Proto jsme zavedli možnost přidání objektu na naší platformu za výhodnou cenu 990 Kč/rok, a to na časově omezenou dobu do 9. října 2023.

Pronajmy.cz je zde, aby usnadnil vaši cestu k úspěšnému pronájmu vašich rekreačních objektů. S naší platformou můžete dosáhnout co nejlepšího výsledku s minimálním úsilím. Připojte se k nám a zkuste to sami – nový způsob pronájmu nemovitostí právě teď na Pronajmy.cz!
Ps: Na rozšíření pro realitní kanceláře usilovně pracujeme a vše by mělo být připraveno k provozu v nejbližších dnech. 🙂